Mukaan yhdistystoimintaan?

19.12.2023

Lajivastaava

Yhdistyksellä on eri lajeilla vastaavat, jotka organisoivat lajiensa rotumestaruuskilpailut, koulutuksia ja auttavat uusia harrastajia tarvittaessa harrastuksen alkuun. Lisäksi lajivastaavat keräävät tiedot omasta lajistaan vuosikirjaan ja jalostuksen tavoiteohjelmaan. Nyt kuitenkin lajivastaavien määrä on huvennut ja tarvitsisimme uusia ihania ihmisiä tähän hyvinkin kevyeen pestiin oman lajinsa asiantuntijana.

Olisiko sinusta jonkun lajin vastaavaksi toimihenkilöksi? Näyttelyt, pelastus/palveluskoiralajit, luonnetesti/MH/käyttäytymisen jalostustarkastus tai joku muu laji, joka mielestäsi tarvitsisi oman lajivastaavan yhdistyksessämme? Ja yksin ei mitään tarvitse tehdä, kaikkea tehdään sopivasti yhdessä ja vähintään henkistä tukea löytyy.

Tämän hetkiset lajivastaavamme ovat:

  •  Agility - Kati Rouhento
  •  TOKO & Rallytoko - Henna Mattila
  •  Paimennus - Minna Nikander

Alueellinen yhteyshenkilö

Myös Päijät-Hämeeseen etsitään uutta alueellista yhteyshenkilöä, joka järjestäisi alueella itsensä näköistä toimintaa eli vaikka yhteislenkkejä, koirametsätreffejä, koulutuksia tai tutustuttaisi uusia rodusta kiinnostuneita henkilöitä tähän mahtavaan rotuumme. Toiminta ja sen aktiivisuus on ihan sinusta itsestäsi kiinni, eikä yhdistyksellä ole vaateita sen suhteen. 

Ilmoittaudu hallitukselle

Ilmoittaudu hallitukselle haluamaasi toimeen sähköpostilla hallitus@schapendoes.fi